Close Massachusetts Institute of Technology E17/E18 Renovations portfolio page – image

Massachusetts Institute of Technology

E17/E18 Renovations

Location: Cambridge, MA
Project Completed: 2013
Size: 108,477 SF

A significant portion of Building E17/E18 was vacated in Fall 2010. MIT plans various campus renovation projects over the next few years and will use Building E17/E18 as swing space for a range of academic department and research space. This wet lab building was comprehensively renovated to provide wet and dry research labs, offices, instructional classroom and computational labs. SLAM also provided the initial feasibility study that included an in depth ROI analysis to determine appropriated level of investment based on remaining life of existing systems balancing replacement cost with potential future operational efficiencies.

PREV PAGE / NEXT PAGE
Massachusetts Institute of Technology E17/E18 Renovations Image 1 Massachusetts Institute of Technology E17/E18 Renovations Image 2 Massachusetts Institute of Technology E17/E18 Renovations Image 3 Massachusetts Institute of Technology E17/E18 Renovations Image 4